SPARO-ACCOUNTING,
UW ONLINE ADMINISTRATIEKANTOOR & BOEKHOUDER 

Als ondernemer heb je het hartstikke druk. Je bent niet alleen bezig met het verkopen van producten of diensten en het afronden van belangrijke projecten, maar je moet ook klanten werven voor je bedrijf, offertes maken, je bedrijf promoten en ga zo maar door. Wij begrijpen dat je in alle drukte nauwelijks tijd hebt voor de boekhouding, maar dat je de administratie wel op de juiste manier wilt organiseren, zodat aan alle wetten en richtlijnen wordt voldaan. Daarom helpen wij je graag volledig online met je boekhouding, voor een vast bedrag per maand.

Maak een afspraak

Je administratie en belastingzaken op orde voor een vast bedrag per maand

Geen gedoe meer met bonnetjes

Volledig inzicht in je administratie

Nooit meer te laat met BTW aangifte

Een vast contactpersoon die proactief met je bedrijf meedenkt

WAAROM SPARO ACCOUNTING?

SPARO Accounting is een online administratiekantoor met vele jaren ervaring in het vak. De aanlevering en communicatie gebeurt volledig digitaal, daarom is het niet noodzakelijk dat wij bij u om te hoek zitten. Wij brengen en houden jouw administratie en belastingzaken op orde en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op fiscaal gebied. Dit verzorgen wij voor een vast bedrag per maand. Bij SPARO Accounting krijg je daarnaast volledig en online inzicht in je administratie via een persoonlijke online klantomgeving. Ook handig: je hebt een vast contactpersoon die proactief met je meedenkt.

Dit zijn wij

EEN BOEKHOUDER VOOR EEN VAST BEDRAG PER MAAND

Bij SPARO Accounting hoef je je geen zorgen te maken dat de rekening van de boekhouder plotseling veel hoger uitvalt dan verwacht. Wij verzorgen jouw administratie en belastingaangiften namelijk voor een vast bedrag per maand. Bij SPARO Accounting weet je dan ook exact waar je aan toe bent, en kom je achteraf niet voor verassingen te staan.

Lees meer

DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Geen omkijken naar

Als startende ondernemer heb ik veel aan SPARO Accounting gehad, ze hebben veel ervaring en begeleiden je stap voor stap. Ik kan me bezighouden met mijn vak en hoef me niet druk te maken over mijn boekhouding.”

Fred Drost

Fred Drost | Aanbouw - Verbouw - Onderhoud

Snel antwoord

Ik krijg altijd snel antwoord op mijn vragen, dit vind ik erg prettig. SPARO Acccounting neemt veel papierwerk uit handen.”

Carl Fangmann

Eindelijk de avonden vrij

Overdag keihard werken en ‘s avonds ook nog de administratie doen. Blij dat ik nu de avonden vrij heb.”

Jeroen Westera

Westera Tuinen

Bekijk meer ervaringen

EEN GESCHIKT PAKKET VOOR IEDERE ONDERNEMER

Wij begrijpen dat iedere ondernemer andere wensen, eisen en verwachtingen heeft van een boekhouder. Daarom kies je bij SPARO Accounting het pakket dat het beste bij jouw onderneming past.

Je kiest zelf welk pakket je af wil sluiten bij ons administratiekantoor. En weet je niet zo goed welk pakket het beste bij jou past? Aarzel niet en neem dan contact met ons op, want wij helpen jou graag om de beste keuze te maken.

Onze pakketten

ZZP ondernemen

speciaal voor zzp-ers

€100,- per maand

Klein ondernemen

speciaal voor kleine ondernemers

€250,- per maand

DGA ondernemen

speciaal voor grootaandeelhouders

€150,- per maand

Groot ondernemen

speciaal voor grote ondernemers

€350,- per maand

JOUW BOEKHOUDING SNEL EN EENVOUDIG GEREGELD

Wij vinden het belangrijk dat jij als drukke ondernemer zo min mogelijk met je boekhouding bezig hoeft te zijn. Daarom maken wij het jou erg gemakkelijk om jouw administratie door ons te laten verzorgen. Bij ons online administratiekantoor geschied de aanlevering van de administratie volledig digitaal, de bonnen en facturen hoef je alleen in te scannen en te uploaden via onze online portal. Wij zorgen ervoor dat deze documenten gecontroleerd en op de juiste manier verwerkt worden.

Onze diensten

ONLINE INZICHT IN JE ADMINISTRATIE

Als klant van SPARO Accounting krijg je namelijk een persoonlijke online klantomgeving, waarbij je ‘real-time’ inzicht krijgt in de financiële situatie van jouw onderneming. Zo zie je niet alleen wat ons administratiekantoor precies voor jouw bedrijf doet, maar kun je ook belangrijke bedrijfsresultaten inzien. Waar en wanneer jij wil.

Lees meer

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil je meer weten over ons online administratiekantoor? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je jouw boekhouding op de korte termijn uitbesteden? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Neem contact op
Menu