ADMINISTRATIEKANTOOR & BOEKHOUDER UIT OMGEVING AALSMEER

Als ondernemer heb je het hartstikke druk. Je bent niet alleen bezig met het verkopen van producten of diensten en het afronden van belangrijke projecten, maar je moet ook klanten werven voor je bedrijf, offertes maken, je bedrijf promoten en ga zo maar door. Wij begrijpen dat je in alle drukte nauwelijks tijd hebt voor de boekhouding, maar dat je de administratie wel op de juiste manier wilt organiseren, zodat aan alle wetten en richtlijnen wordt voldaan. Daarom helpen wij je graag (online) met je boekhouding, voor een vast bedrag per maand.

Je administratie en belastingzaken op orde voor een vast bedrag per maand

Geen gedoe meer met bonnetjes

Volledig inzicht in je administratie

NOAB-gecertificeerd

Een vast contactpersoon die proactief met je bedrijf meedenkt

WAAROM SPARO ACCOUNTING?

SPARO Accounting is een administratiekantoor uit omgeving Aalsmeer met vele jaren ervaring in het vak. Wij brengen en houden jouw administratie en belastingzaken op orde en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op fiscaal gebied. Dit verzorgen wij voor een vast bedrag per maand. Bij SPARO Accounting krijg je daarnaast volledig en online inzicht in je administratie via een persoonlijke online klantomgeving. Ook handig: je hebt een vast contactpersoon die proactief met je meedenkt.

EEN BOEKHOUDER VOOR EEN VAST BEDRAG PER MAAND

Het is prettig om precies te weten waar je aan toe bent als je kiest voor een boekhouder uit regio Aalsmeer. Bij SPARO Accounting hoef je je geen zorgen te maken dat de rekening van de boekhouder plotseling veel hoger uitvalt dan verwacht. Wij verzorgen jouw administratie en belastingaangiften namelijk voor een vast bedrag per maand. Bij SPARO Accounting weet je dan ook exact waar je aan toe bent, en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Geen omkijken naar

Als startende ondernemer heb ik veel aan SPARO Accounting gehad, ze hebben veel ervaring en begeleiden je stap voor stap. Ik kan me bezighouden met mijn vak en hoef me niet druk te maken over mijn boekhouding.”

Fred Drost

Fred Drost | Aanbouw - Verbouw - Onderhoud

Snel antwoord

Ik krijg altijd snel antwoord op mijn vragen, dit vind ik erg prettig. SPARO Acccounting neemt veel papierwerk uit handen.”

Carl Fangmann

Eindelijk de avonden vrij

Overdag keihard werken en ‘s avonds ook nog de administratie doen. Blij dat ik nu de avonden vrij heb.”

Jeroen Westera

Westera Tuinen

EEN GESCHIKT PAKKET VOOR IEDERE ONDERNEMER

Wij begrijpen dat iedere ondernemer andere wensen, eisen en verwachtingen heeft van een boekhouder uit omgeving Aalsmeer. Daarom kies je bij SPARO Accounting het pakket dat het beste bij jouw onderneming past.

Je kiest zelf welk pakket je af wil sluiten bij ons administratiekantoor in regio Aalsmeer. En weet je niet zo goed welk pakket het beste bij jou past? Aarzel niet en neem dan contact met ons op, want wij helpen jou graag om de beste keuze te maken.

ZZP ondernemen

speciaal voor zzp-ers

€100,- per maand

Klein ondernemen

speciaal voor kleine ondernemers

€250,- per maand

DGA ondernemen

speciaal voor grootaandeelhouders

€150,- per maand

Groot ondernemen

speciaal voor grote ondernemers

€350,- per maand

JOUW BOEKHOUDING SNEL EN EENVOUDIG GEREGELD

Wij vinden het belangrijk dat jij als drukke ondernemer zo min mogelijk met je boekhouding bezig hoeft te zijn. Daarom maken wij het jou erg gemakkelijk om jouw administratie aan ons uit te besteden. Word je klant bij ons administratiekantoor uit omgeving Aalsmeer, dan hoef je de bonnen en facturen alleen in te scannen en te uploaden via onze online portal. Wij zorgen ervoor dat deze documenten gecontroleerd en op de juiste manier verwerkt worden.

Lever je liever een ‘schoenendoos’ met bonnen en facturen aan? Dan is dit ook zeker mogelijk. In dit geval scannen wij alles voor je in, zodat jij er helemaal geen omkijken naar hebt.

ONLINE INZICHT IN JE ADMINISTRATIE

Als klant van SPARO Accounting krijg je namelijk een persoonlijke online klantomgeving, waarbij je ‘real-time’ inzicht krijgt in de financiële situatie van jouw onderneming. Zo zie je niet alleen wat ons administratiekantoor uit omgeving Aalsmeer precies voor jouw bedrijf doet, maar kun je ook belangrijke bedrijfsresultaten bekijken. Waar en wanneer jij wilt.

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil je meer weten over ons administratiekantoor uit regio Aalsmeer? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je jouw boekhouding op de korte termijn uitbesteden? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.